Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbara Elisabeth Cuijpers, geboren te Thorn op 25 januari 1846, overleden te Baexem op 1 augustus 1919, dochter van Henri Cuijpers en Elisabeth van den Heuvel.


Zij is getrouwd te Kessenich op 21 november 1890 met
Gerardus Hubertus Geelen, landbouwer, geboren te Kinrooi (B) op 16 maart 1864, overleden te Roermond op 12 juni 1935, zoon van Hendrik Geelen en Joanna Catharina Renette.
(Hij is later getrouwd te Ittervoort op 21 mei 1921 met Maria Clara van de Laar, winkelhoudster, geboren te Kessenich op 19 februari 1873, overleden te Venlo op 5 april 1956, dochter van Lambert van de Laar en Barbara Hubertina Sniekers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina