Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Theunissen, geboren te Hunsel-Haler op 10 mei 1900, overleden te Weert (V) op 13 april 1990, begraven te Haler op 18 april 1990, dochter van Peter Joannes Theunissen en Johanna Hubertina Hendrikx.


Zij is getrouwd te Hunsel op 27 april 1928 met
Francis Steijvers, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 oktober 1900, overleden te Weert (Z) op 24 september 1988, begraven te Haler, zoon van Joannes Hubertus Steijvers en Maria Elisabeth Brunenberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 16 maart 1929.
  • 2 : Anna Maria Hubertina, geboren te Hunsel-Ell op 23 januari 1930, overleden op 11 februari 2005, begraven te Haler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina