Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Elisabeth Driessen, landbouwster, geboren te Hunsel op 23 juni 1836, overleden te Horn op 13 december 1903, dochter van Peter Jan Driessen en Anna Maria Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 januari 1862 met
Theodorus Koolen, landbouwer, geboren te Hunsel op 20 juli 1833, overleden te Ittervoort op 16 maart 1885, zoon van Martinus Coolen en Joanna Gertrudis Teuwen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Pieter, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) rond 1869, overleden te Hunsel op 16 juni 1941.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 14 april 1898 met Maria Gertrudis Lejen, geboren te Hunsel op 1 mei 1870, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 december 1943, dochter van Peter Leijen en Anna Maria Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina