Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Mathijs Tosses, postbode, geboren te Maasbracht op 30 september 1848, overleden te Heythuysen op 15 januari 1913, zoon van Leonardus Tosses en Maria Bongaerts.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 mei 1879 met
Maria Catharina Gielen, geboren te Heythuysen op 16 oktober 1851, overleden aldaar op 8 augustus 1918, dochter van Andries Gielen en Maria Helena Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Echt in het jaar 1883, overleden te Heythuysen op 6 april 1960.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina