Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Verhaegen, dienstbode, geboren te Baexem op 30 juni 1870, overleden te Roermond op 30 mei 1938, dochter van Andries Verhagen en Lucia Basten.


Zij is getrouwd te Roermond op 18 april 1899 met
Peter Arnold Schreurs, huisknecht, geboren te Beegden op 30 september 1866, overleden te Melick en Herkenbosch op 21 maart 1925, zoon van Peter Mathijs Schreurs en Johanna Helena Hubertina van Kessel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina