Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theresia Hubertina Stregels, geboren te Baarlo rond 1876, overleden te Kessel op 30 januari 1938, dochter van Frederick Stregels en Helena Bruijnen.


Zij was gehuwd met
Peter Johannes Kesselmans, geboren te Maasbree rond 1868, wonende te Kessel, overleden aldaar op 26 april 1920, zoon van Pieter Kesselmans en Jacoba Dercks.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Gertruda, geboren te Baarlo op 1 juli 1908, overleden op 13 juli 2004, begraven te Heerlen.
    Zij is getrouwd te Kessel op 31 maart 1932 met Peter Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Roggel op 29 maart 1902, overleden op 23 november 1970, begraven te Heerlen, zoon van Thomas Janssen en Petronella Timmermans.
  • 4 : Godfried, geboren te Kessel op 31 mei 1918, overleden aldaar op 1 juni 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina