Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Maria Verstappen, geboren te Roggel op 17 februari 1914, overleden te Helmond op 12 januari 1994, begraven te Helden-Panningen, dochter van Peter Johannes Verstappen en Wilhelmina Hubertina van Roij.


Zij is getrouwd te Kessel op 28 februari 1935 met
Peter Jacobus Kesselmans, landbouwer, geboren te Kessel op 3 september 1910, overleden op 21 maart 1999, begraven te Helden-Panningen, zoon van Peter Johannes Kesselmans en Theresia Hubertina Stregels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina