Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Verstappen, landbouwster, geboren te Nederweert op 21 januari 1834, wonende te Grathem, overleden te Baexem op 19 december 1914, dochter van Henri Verstappen en Henriette Heijnen.


Zij is getrouwd te Grathem op 1 mei 1862 met
Leonard Lemmen, landbouwer, geboren te Grathem op 25 juli 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 mei 1891, zoon van Cornelis Lemmen en Catharina Lemmers.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 17 augustus 1874, overleden aldaar op 27 februari 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina