Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Mathilda Didriens, dienstmeid, geboren te Thorn op 19 augustus 1893, overleden op 6 februari 1975, begraven te Hunsel, dochter van Michiel Didriens en Maria Wilkens.


Zij is getrouwd te Baexem op 23 april 1920 met
Peter Mathias Coolen, dienstknecht, geboren te Grathem op 17 oktober 1888, overleden op 30 mei 1980, begraven te Hunsel, zoon van Hendricus Hubertus Coolen en Elisabeth Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Elisabeth, geboren te Grathem op 9 december 1922, wonende te Hunsel, overleden te Nederweert op 17 mei 2019, gecremeerd op 24 mei 2019.
    Zij was gehuwd met Peter Laurentius Hubertus Koolen, fabrieksarbeider, geboren te Hunsel-Ell op 9 juli 1927, wonende te Hunsel, overleden op 4 juni 2006, zoon van Joannes Hubertus Koolen en Elisabeth Aldegonda van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina