Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes van Nieuwenhoven, landbouwer, geboren te Nederweert op 29 augustus 1859, overleden aldaar op 6 februari 1914, zoon van Gabriel van Nieuwenhoven en Anna Gertrudis Neijnens.


Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1893 met
Anna Geertrudis Bruekers, landbouwster, geboren te Nederweert op 16 augustus 1860, overleden aldaar op 15 juni 1898, dochter van Martin Breukers en Guillielmine Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martina Wilhelmina, geboren te Nederweert op 10 juni 1894, overleden aldaar op 28 april 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina