Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Coolen, geboren te Grathem op 9 december 1922, wonende te Hunsel, overleden te Nederweert op 17 mei 2019, gecremeerd op 24 mei 2019, dochter van Peter Mathias Coolen en Maria Mathilda Didriens.


Zij was gehuwd met
Peter Laurentius Hubertus Koolen, fabrieksarbeider, geboren te Hunsel-Ell op 9 juli 1927, wonende te Hunsel, overleden op 4 juni 2006, zoon van Joannes Hubertus Koolen en Elisabeth Aldegonda van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathilda Johanna Maria, geboren te Hunsel rond 14 juni 1954, wonende aldaar, overleden te Weert op 17 juni 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina