Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Catharina Venner, geboren te Baexem op 11 april 1868, overleden te Haelen op 10 oktober 1909, dochter van Pieter Mathijs Venner en Petronella Heijmans.


Zij is getrouwd te Baexem op 11 april 1902 met
Renier Hubert Houben, landbouwer, geboren te Haelen op 1 januari 1868, overleden aldaar op 7 juli 1925, zoon van Petrus Houben en Ida Lipsen.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 23 oktober 1911 met Wilhelmina Manders, dienstmeid, geboren te Meijel op 27 september 1870, overleden te Nederweert op 31 augustus 1935, dochter van Hendrik Manders en Anna Maria Franssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Haelen op 20 augustus 1903, overleden aldaar op 8 september 1903.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina