Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Maria Hubertina Theelen, geboren te Roggel op 16 mei 1878, overleden aldaar op 6 oktober 1953, begraven aldaar, dochter van Leonardus Hubertus Theelen en Maria Gertrudis Hubertina van Geleuken.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 augustus 1903 met
Gerardus Hubertus Derix, onderwijzer en hoofd der school, geboren te Roggel op 14 mei 1873, overleden te Heythuysen (b) op 19 augustus 1965, begraven te Roggel, zoon van Peter Derikx en Petronella Caelers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina