Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Levels, geboren te Baexem op 24 april 1910, wonende te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 24 juli 1986, begraven te Haelen op 26 juli 1986, dochter van Martinus Hubertus Levels en Wilhelmina Petronella Deckers.


Zij was gehuwd met
Gerhard Martinus van de Rieth, arbeider en grondwerker, geboren te Walsum (D) op 11 november 1903, wonende te Haelen, overleden op 28 oktober 1987, begraven te Haelen, zoon van Stephanus van de Riet en Maria Catharina Mussen.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 16 augustus 1937 met Petronella Aldegonda Houben, geboren te Haelen op 12 september 1904, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 maart 1946, begraven aldaar, dochter van Renier Hubert Houben en Joanna Catharina Venner.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 1 februari 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina