Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Severina Hulsbosch, dienstmeid, geboren te Bocholt (B) op 19 maart 1836, dochter van Pieter Jan Hulsbosch en Anne Marie Wolfs.


Zij is getrouwd te Baexem op 19 mei 1866 met
Martinus Klaessens, landbouwer, geboren te Neeritter op 9 september 1825, wonende te Baexem, overleden aldaar op 23 juni 1893, zoon van Antonius Claessen en Margaretha Puts.
(Hij is eerder getrouwd te Baexem op 13 april 1855 met Joanna Verhaeg, geboren te Heythuysen op 15 juni 1829, wonende te Baexem, overleden aldaar op 12 november 1865, dochter van Jacque Verhaeg en Anne Marie Willekens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, landbouwer, geboren te Baexem op 29 mei 1867.
    Hij is getrouwd te Tilburg op 10 augustus 1898 met Anna Cornelia van Wezel, landbouwster, geboren te Tilburg op 28 november 1866, dochter van Jan van Wezel en Maria Anna de Kok.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina