Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Stephanus van de Riet, arbeider, geboren te Roggel op 21 september 1864, wonende aldaar en te Haelen, overleden aldaar op 26 januari 1948, zoon van Renier van de Riet en Johanna Mechtildis Geelen.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Mussen, geboren te Nederweert op 22 maart 1863, wonende te Roggel en te Haelen, overleden aldaar op 11 maart 1945, dochter van Petrus Johannes Mussen en Joanna Catharina Bongers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Franciscus, geboren te Walsum (D) op 30 september 1901, overleden te Roermond (Z) op 31 juli 1974, begraven te Haelen op 3 augustus 1974.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Huberdina Eijkelenberg, geboren op 6 september 1917, overleden op 19 juni 1999, begraven te Haelen.
  • 4 : Herman Josef, arbeider, geboren te Walsum (D) op 24 april 1907, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 juli 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina