Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Joannes Aspers, landbouwer, wonende te Weert.


Hij is getrouwd te Weert op 9 juni 1879 met
Hendrina Koppen, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, dienstmeid, geboren te Weert op 1 november 1882, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Grefrath (D) op 4 augustus 1909.
    Zij is getrouwd te Roggel op 26 januari 1906 met Leonardus Baetsen, landbouwer, geboren te Roggel op 28 december 1886, wonende aldaar en te Weert, overleden te Roermond (Z) op 21 november 1972, begraven te Herten, zoon van Nicolaus Baetsen en Anna Maria Vrenken.
    (Hij is later getrouwd te Roermond op 12 februari 1918 met Maria Margaretha Reijnders, dienstbode, geboren te Vlodrop op 13 december 1896, overleden op 16 juli 1970, begraven te Herten, dochter van Jacobus Hubertus Reijnders en Elisabeth Zeegers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina