Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Conrard Engels, arbeider, wonende te Maasbree.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth Hendrix, wonende te Maasbree.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik Hubert, dagloner en landbouwer, geboren te Maasbree rond 1860, wonende te Venlo en te Roggel, overleden te Roermond op 8 september 1904.
    Hij is getrouwd te Roggel op 14 januari 1893 met Agnes Beurskens, geboren te Heythuysen op 12 januari 1868, wonende te Roggel, overleden te Someren op 19 april 1962, dochter van Willem Josef Beurskens en Dorethea Wagemans.
    (Zij is later getrouwd te Roggel op 29 september 1905 met Hendrik Kessels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 18 april 1856, wonende aldaar, overleden te Someren op 31 december 1939, zoon van Hendrik Kessels en Catharina Peters. (Hij is eerder getrouwd te Baexem op 6 april 1888 met Anna Maria Hendrina Orbon, dienstmeid, geboren te Grathem op 10 januari 1861, wonende te Roggel, overleden aldaar op 7 december 1903, dochter van Willem Orbon en Joanna Verwielen.))
  • 3 : Aldegonda, geboren te Blerick rond 1864.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 3 januari 1890 met Willem Bouten, landbouwer, geboren te Baarlo rond 1860, zoon van Willem Bouten en Petronella Dorssers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina