Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Orbon, werkman en landbouwer, geboren te Baexem op 9 januari 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 oktober 1890, zoon van Caspar Orbon en Hendrina Hupkens.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 april 1858 met
Joanna Verwielen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 21 februari 1825, wonende te Baexem, overleden aldaar op 29 augustus 1901, dochter van Peter Verwielen en Geertruidis Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Hubertus, geboren te Nederweert op 10 januari 1864, wonende te Baexem, overleden aldaar op 2 juni 1939, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Baexem op 3 november 1892 met Maria Dorothea Baetsen, geboren te Heythuysen op 2 november 1868, wonende te Baexem, overleden aldaar op 19 augustus 1962, begraven aldaar, dochter van Peter Baetzen en Anna Catharina Baeten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina