Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Johannes van Cruchten, landbouwer, geboren te Baarlo op 7 december 1877, wonende aldaar, overleden te Tegelen op 29 december 1951, zoon van Andries van Cruchten en Hendrina Verheijen.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1906 met
Mathea Senssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 maart 1879, wonende aldaar, overleden te Venlo op 7 mei 1941, dochter van Theodorus Senssen en Geertrudis Gubbels.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda, geboren te Roggel op 20 april 1904, overleden te Baarlo op 23 november 1906.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Baarlo rond juli 1908, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 oktober 1908.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina