Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Quasten, dagloner.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Seegers, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias, weversknecht en wever, geboren te Nedercruchten (D), gedoopt te Nedercruchten op 9 september 1795, overleden te Roggel op 6 januari 1861.
    Hij is getrouwd te Roggel op 4 maart 1819 met Joanna Berben, weverin en dagloonster, gedoopt te Roggel op 12 oktober 1791, overleden aldaar op 6 februari 1856, dochter van Josef Berben en Catharina Lennerts.
    (Zij is eerder getrouwd te Roggel op 21 mei 1812 met Jacobus Joosten, wever en dagloner, geboren te Roggel op 10 juli 1787, overleden aldaar op 3 mei 1818, zoon van Johannes Joosten en Gertrudis Versteegen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina