Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Konings, dagloonster, geboren te Roggel op 23 april 1846, wonende aldaar en te Neer, dochter van Guillaume Konickx en Marie Catrine Eevers.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 november 1872 met
Martinus Schrijnewerkers, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 12 december 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 november 1873, zoon van Albertus Schrijnewerckers en Maria Catharina Hendrix.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 28 april 1862 met Johanna Maria Michels, dienstmeid, geboren te Mierlo op 31 januari 1831, wonende te Roggel, overleden aldaar op 9 april 1872, dochter van Martinus Miggels en Johanna van der Kruijs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina