Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Dirks, dienstmeid, geboren te Roggel op 24 mei 1855, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 3 mei 1889, begraven aldaar, dochter van Pierre Dirx en Maria Gertrudis Konings.


Zij is getrouwd te Roggel op 10 april 1883 met
Jacobus Seuren, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 15 maart 1856, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 19 maart 1948, begraven aldaar, zoon van Johannes Andreas Seuren en Matheia van de Schoor.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 7 februari 1890 met zijn schoonzus Willemina Dirkx, geboren te Roggel op 22 januari 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 maart 1944, begraven aldaar, dochter van Pierre Dirx en Maria Gertrudis Konings.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathea Petronella, geboren te Roggel op 5 oktober 1885, overleden aldaar op 1 november 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina