Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Hubertus Baetsen, mijnwerker, geboren te Roggel op 11 februari 1893, overleden te Brunssum op 24 maart 1972, begraven te Hoensbroek-Passart, zoon van Nicolaus Baetsen en Anna Maria Vrenken.


Hij is getrouwd te Hoensbroek op 24 oktober 1918 met
Anna Cornelia Hubertina Moonen, geboren te Roggel op 31 december 1893, overleden te Hoensbroek op 12 december 1968, dochter van Thomas Moonen en Catharina Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina