Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Waegemans, landbouwer, geboren te Neer op 6 februari 1895, overleden te Helden-Panningen (b) op 23 mei 1993, begraven te Neer, zoon van Hubertus Waegemans en Clara Peters.


Hij is getrouwd te Neer op 4 mei 1936 met
Anna Catharina Sijben, landbouwersmeid, geboren te Neer op 14 maart 1900, overleden te Roermond (Z) op 16 september 1984, begraven te Neer, dochter van Martinus Sijben en Johanna Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Clara Johanna, geboren te Neer op 15 juli 1937, overleden te Venlo (Z) op 16 november 2013, gecremeerd op 22 november 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina