Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Godefridus Hubertus Dietzenbacher, lijnwerker der trammaatschappij, geboren te Roggel op 25 mei 1896, wonende aldaar, overleden te Heerlen op 9 oktober 1958, begraven te Brunssum, zoon van Johannes Hendrikus Dietzenbacher en Willemina Versteegen.


Hij is getrouwd te Horn op 8 april 1932 met
Petronella Maria Schroijen, geboren te Heythuysen op 23 augustus 1904, wonende te Horn, overleden op 3 juni 1990, dochter van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Petronella Swagten.
(Zij is eerder getrouwd te Maasniel op 28 januari 1924 met Leonardus Johannes Piepers, landbouwer, geboren te Maasniel op 22 december 1901, overleden aldaar op 2 maart 1925, zoon van Jacobus Piepers en Anna Catharina Geraedts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina