Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus van de Eertwech, gedoopt te Heythuysen op 7 december 1710, zoon van Gosewinus (Goeffert) van den Eertwegh en Joanna N.N..


Hij was gehuwd met
Helena Cuypers, gedoopt te Heythuysen op 17 november 1703, dochter van Dionysius Kuypers en Joanna N.N..

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Heythuysen op 27 augustus 1739.
  • 2 : Joannes, hoefsmid, gedoopt te Heythuysen op 23 januari 1741, overleden aldaar op 21 maart 1830.
    Hij was gehuwd met Catharina Vermeulen, gedoopt te Heythuysen op 30 november 1736, overleden aldaar op 3 februari 1793, dochter van Eugenius Vermeulen en Petronilla Hovers.
  • 3 : Dionysius, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 14 april 1744, overleden aldaar op 29 mei 1810.
    Hij was gehuwd met Joanna Houben, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 25 februari 1746, overleden aldaar op 15 maart 1824, dochter van Petrus Houben en Antonia Berben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina