Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Moonen, landbouwster, overleden te Stramproy op 20 april 1849.


Zij was gehuwd met
Martinus Didderiens, landbouwer, geboren rond 1766, overleden te Weert op 8 februari 1847.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, landbouwersknecht en dagloner, geboren te Stramproy op 17 januari 1806, overleden te Hunsel-Ell op 15 februari 1841.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 7 april 1834 met Maria Helena Pouls, dienstmeid, geboren te Thorn op 17 oktober 1800, overleden te Hunsel op 4 april 1869, dochter van Michiel Pouls en Dymphina Kunnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina