Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Roijakkers, dienstmeid en dagloonster, geboren te Ittervoort-Ell op 2 februari 1792, overleden te Hunsel op 22 september 1835, dochter van Johannes Roijakkers en Petronella van den Heuvel.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 8 oktober 1818 (1) met
Theodorus van Buggenum, dagloner, geboren te Wessem op 14 maart 1792, overleden te Hunsel-Ell op 2 mei 1833, zoon van Henri van Buggenum en Odile Janssen.

Zij is getrouwd te Heythuysen op 1 oktober 1834 (2) met
Pierre Joseph van den Eertwegh, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 maart 1799, overleden te Hunsel op 18 januari 1848, zoon van Joannes van den Eertwegh en Joanna Maria Verhaeg.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 23 november 1835 met Maria Helena Didderiens, dienstmeid en dagloonster, geboren te Stramproy op 26 augustus 1803, overleden te Hunsel op 26 augustus 1870, dochter van Martinus Didderiens en Catharina Moonen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina