Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Creemers, dienstknecht, geboren te Stramproy op 14 januari 1828, wonende te Grathem, overleden aldaar op 20 juni 1892, zoon van Joannes Creemers en Jacomina Creemers.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 april 1867 met
Dorothea Timmermans, geboren te Hunsel op 24 november 1835, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 december 1911, dochter van Jakob Timmermans en Jeanne Marie Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel op 16 februari 1868, overleden te Grathem op 28 juni 1929.
  • 3 : Peter Johannes, geboren te Hunsel op 6 juli 1874, overleden te Grathem op 24 september 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina