Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Hubertina Niessen, dienstbode, geboren te Neer op 23 augustus 1891, wonende te Geleen, overleden te Nieuwstadt op 25 juni 1972, begraven te Stein, dochter van Petrus Niessen en Anna Maria Caelers.


Zij is getrouwd te Geleen op 23 juli 1924 met
Cornelius Joseph Wauben, landbouwer, geboren te Geleen op 15 september 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 januari 1953, begraven te Stein, zoon van Jan Jacob Wauben en Maria Elisabeth Mickina.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisa Gertrudis, geboren te Geleen op 13 augustus 1929, overleden te Nieuwstadt op 5 februari 1992, begraven te Stein op 10 februari 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina