Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella van Heugten, geboren te Neer op 12 oktober 1893, overleden te Hoensbroek op 15 april 1991, dochter van Petrus Henricus Hubertus van Heugten en Joanna Smets.


Zij is getrouwd te Neer op 19 april 1920 met
Peter Gielen, machinist en chauffeur, geboren te Helden op 11 november 1888, zoon van Mathijs Gielen en Petronella Stammen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs Peter Johannes, geboren te Venray rond 1921, overleden te Neer op 8 december 1923.
  • 2 : Mathijs Peter Franciscus, geboren te Neer op 13 januari 1924, overleden op 26 januari 1981.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina