Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Hubertina Niessen, geboren te Neer op 10 maart 1896, wonende aldaar, overleden op 11 juli 1972, begraven te Geleen, dochter van Petrus Niessen en Anna Maria Caelers.


Zij is getrouwd te Geleen op 13 november 1929 met
Jan Wauben, spoorwegbeambte, geboren te Geleen op 5 november 1888, overleden op 18 augustus 1968, begraven te Geleen, zoon van Jan Jacob Wauben en Maria Elisabeth Mickina.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina