Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Christina van Heugten, geboren te Neer op 15 juni 1900, overleden te Geldrop op 12 mei 1979, dochter van Petrus Henricus Hubertus van Heugten en Joanna Smets.


Zij is getrouwd te Nederweert op 5 september 1919 met
Peter Christianus Boekhort, slager, geboren te Nederweert op 17 februari 1900, overleden te Geldrop op 24 juli 1978, zoon van Christiaan Boekhorst en Johanna Maria van Lierop.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina