Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter van Rijt, akkerknecht en landbouwer, geboren te Deurne op 30 mei 1831, overleden te Meijel op 25 april 1905, zoon van Franciscus Verrijt en Willemijn Peeters.


Hij is getrouwd te Buggenum op 7 mei 1855 met
Maria Elisabeth Dirckx, dienstmeid, geboren te Neeritter op 26 februari 1825, overleden te Meijel op 2 juli 1908, dochter van Jacobus Dirckx en Maria Catharina Dehing.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Francis Hubertus, geboren te Neeritter op 20 oktober 1859, overleden aldaar op 22 april 1860.
  • 4 : Jacobus Hubertus, geboren te Neeritter op 11 december 1864, overleden aldaar op 20 september 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina