Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Geenen, landbouwer, geboren te Haelen op 23 juli 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 juni 1943, zoon van Jacob Geenen en Petronella Nijssen.


Hij is getrouwd te Neer op 22 mei 1911 met
Wilhelmina Schreurs, dienstmeid, geboren te Neer op 21 april 1875, wonende te Beesel en te Neer, overleden te Haelen op 13 februari 1958, dochter van Hendrik Schreurs en Anna Maria Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella Catharina, geboren te Haelen op 15 september 1912, overleden te Roermond (Z) op 23 november 1992, begraven te Haelen op 27 november 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina