Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Sijben, meubelfabrikant en bakker, geboren te Neer op 2 februari 1916, wonende te Neer Brumhold en te Swalmen, overleden te Roermond (Z) op 6 december 1998, begraven te Roermond op 10 december 1998, zoon van Peter Johannes Sijben en Wilhelmina Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Roermond op 2 augustus 1938 (1) met (en gescheiden op 17 mei 1956 van)
Cornelia Maria Hubertina Pollaert, geboren te Roermond op 13 augustus 1914, dochter van Gerardus Henricus Hubertus Pollaert en Maria Margaretha Schmitz.

Hij was gehuwd (2) met
Catharina Barbara van Maris, wonende te Swalmen, overleden te Roermond op 12 juni 1996, begraven aldaar op 17 juni 1996.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina