Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Anna Schreurs, geboren te Roggel op 10 december 1861, overleden te Heel en Panheel op 10 februari 1942, dochter van Hendrik Schreurs en Maria Craenen.


Zij is getrouwd te Maasbracht op 30 oktober 1891 met
Mathias Gijsen, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 5 april 1860, overleden te Roermond op 25 juli 1933, zoon van Andries Gijsen en Petronella Tindemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina