Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Wilhelmus Lambertus Heinen, broodbakker, geboren te Beesel op 4 mei 1907, zoon van Peter Mathias Hubertus Heinen en Petronella Hubertina van Hagen.


Hij is getrouwd te Neer op 9 oktober 1933 met
Maria Gertrudis Hubertina van Helden, geboren te Neer op 22 mei 1906, wonende te Roermond, overleden te Heerlen (Z) op 13 november 1976, dochter van Gerlacus Theodorus Hubertus van Helden en Maria Catharina Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina