Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hendrikus Sijben, dienstknecht, steenfabrieksarbeider en hulpmetselaar, geboren te Neer op 13 augustus 1917, overleden aldaar op 7 augustus 1976, begraven aldaar op 11 augustus 1976, zoon van Peter Johannes Sijben en Wilhelmina Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1945 met
Gertruda Hubertina Verlaek, geboren te Nederweert op 1 november 1919, overleden te Horn op 29 februari 2004, begraven te Neer op 4 maart 2004.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha Wilhelmina, geboren te Neer op 16 maart 1946, overleden op 26 juli 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina