Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmine Wajon, akkermanse, geboren rond 1728, overleden te Neeritter op 19 januari 1816, dochter van Peter Wajon en Judit van Holbeek.


Zij is getrouwd te Neeritter op 15 november 1756 voor de kerk met
Joannes Verheijden, overleden te Neeritter op 12 december 1769.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Michiel, dagloner en ketellapper, geboren te Neeritter, gedoopt op 4 maart 1760, overleden te Neeritter op 13 december 1838.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 11 januari 1789 voor de kerk met Catharina Teunissen, geboren te Neeritter, gedoopt op 26 maart 1764, overleden te Neeritter op 24 juni 1837, dochter van Pierre Teunissen en Marie Cupers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina