Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Geelen, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1724, overleden te Neeritter op 3 mei 1809, zoon van Henri Geelen en Catherine N.N..


Hij was gehuwd met
Anne Chatrine Kreemers, landbouwster, geboren rond 1732, overleden te Neeritter op 31 december 1804, dochter van Lodewikus Kreemers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Louis, landbouwer, geboren te Hunsel op 29 november 1769, overleden te Neeritter op 8 september 1822.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 22 april 1806 met Maria Elisabeth Keijers, landbouwster, geboren te Neeritter op 18 juni 1774, overleden aldaar op 28 december 1835, dochter van Matthieu Keijaerts en Helene Colen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina