Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Borca, dienstmeid, geboren te Opoeteren (B), gedoopt op 29 december 1786, overleden te Neeritter op 31 mei 1852, dochter van Mathijs Borca en Catharina Coninckx.


Zij is getrouwd te Neeritter op 28 april 1828 met
Peter Mathijs Verheijden, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 november 1769, overleden aldaar op 2 december 1842, zoon van Joannes Verheijden en Wilhelmine Wajon.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 22 oktober 1801 met Cornelia Geelen, geboren te Hunsel op 3 november 1768, overleden te Neeritter op 10 maart 1822, dochter van Guillaume Geelen en Anne Chatrine Kreemers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina