Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Agnes Cornelia Poolen, geboren te Melick op 17 december 1895, overleden op 29 april 1965, begraven te Haelen, dochter van Johannes Leonardus Poolen en Catharina Elisabeth Heemels.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 13 november 1922 met
Stephanus Hubert Janssen, spoorbeambte, geboren te Horn op 15 april 1890, overleden te Roermond (Z) op 1 februari 1960, begraven te Haelen op 4 februari 1960, zoon van Hendrik Janssen en Anna Catharina Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Catharina, geboren te Haelen op 15 januari 1926, overleden aldaar op 18 maart 1947, begraven aldaar.
  • 2 : Leo, geboren op 2 november 1928, overleden op 19 februari 1994, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina