Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Hubertus Driessens, timmerman, geboren te Wessem op 28 juni 1890, overleden te Horn (Z) op 24 oktober 1975, zoon van Albertus Driessens en Joanna Margaretha Hubertina Ramaekers.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 augustus 1924 met
Elisabeth Petronella Maria Smeets, geboren te Thorn op 4 mei 1897, overleden te Roermond (Z) op 24 april 1961, dochter van Gerard Smeets en Petronella Buskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina