Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Leonardus Poolen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Catharina Elisabeth Heemels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes Cornelia, geboren te Melick op 17 december 1895, overleden op 29 april 1965, begraven te Haelen.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 13 november 1922 met Stephanus Hubert Janssen, spoorbeambte, geboren te Horn op 15 april 1890, overleden te Roermond (Z) op 1 februari 1960, begraven te Haelen op 4 februari 1960, zoon van Hendrik Janssen en Anna Catharina Gubbels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina