Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Ressen, koopman, geboren te Neeritter op 2 november 1848, overleden aldaar op 10 november 1924, zoon van Hermanus Ressen en Joanna Cornielia Eijkheuvels.


Hij is getrouwd te Antwerpen op 24 juli 1886 met
Maria Theresia Maes, dienstmeid, geboren te Sint Nicolaas (B) op 17 oktober 1859, dochter van Ludovicus Ferdinandus Maes en Stephanie Sammels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina