Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Jacobus Josephus Linssen, geboren te Baexem op 21 oktober 1914, overleden te Horn (V) op 14 april 1966, begraven te Neeritter, zoon van Laurens Linssen en Maria Theresia Brouns.


Hij was gehuwd met
Petronella Maria Ramakers, geboren te Neeritter op 19 januari 1919, overleden op 1 juni 2008, begraven te Neeritter, dochter van Philippus Lambertus Ramakers en Maria Hubertina Leeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Leonora Hubertus, geboren te Hunsel op 28 mei 1957, overleden te Roermond op 16 juni 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina