Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathijs Cramers, coupeur, geboren te Baexem op 12 juni 1885, overleden te Weert op 13 januari 1975, begraven aldaar, zoon van Willem Hubertus Craemers en Aldegonda Levels.


Hij is getrouwd te Weert op 29 juli 1924 met
Maria Gertruda Catharina van Asten, geboren te Weert op 21 januari 1889, overleden aldaar op 9 mei 1975, dochter van Andreas Nicolaas van Asten en Maria Catharina Elisabeth Hoovers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina