Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisa Maria Catharina Ressen, geboren te Neeritter op 13 maart 1917, overleden op 6 januari 1992, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Reinier Hubertus Ressen en Petronella Hubertina Theulen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 oktober 1945 met
Peter Jacobus Hubertus Munnecom, geboren te Neeritter op 18 september 1916, overleden te Roermond (Z) op 18 december 1995, begraven te Neeritter, zoon van Ferdinandus Hubertus Munnecom en Maria Josephina Wegels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina