Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gubbels, geboren te Horn rond 1744, overleden aldaar op 30 september 1833, dochter van Joannes Gubbels en Catharina Timmermans.


Zij was gehuwd met
Leonard Gisbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Roermond rond 1767, overleden te Horn op 29 december 1844.
  • 2 : Elisabeth, huishoudster en herbergierster, geboren te Horn rond 1780.
    Zij is getrouwd te Roermond op 8 oktober 1808 met Woutier Hermans, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1774, zoon van Jean Hermans en Helene Bremmers.
  • 3 : Joanna, geboren te Horn rond 1784, overleden aldaar op 7 juli 1857.
    Zij is getrouwd te Horn op 28 mei 1824 met Theodor Kessels, dienstknecht, geboren te Swalmen rond 1780, overleden te Horn op 30 maart 1845, zoon van Peter Kessels en Maria Curvers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina