Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnold Theunissen, akkerjongen, geboren te Beegden op 15 januari 1795, zoon van Lambert Theunissen en Petronella Klerckx.


Hij is getrouwd te Beegden op 1 februari 1820 met
Anna Maria Tulman, landbouwster, geboren te Beegden op 11 februari 1791, dochter van Wilhelmus Tulman en Margarite Boumen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Beegden op 12 februari 1824, overleden te Heythuysen op 11 januari 1894.
    Zij is getrouwd te Beegden op 8 april 1850 met Peter Gubbels, geboren te Horn op 26 april 1825, overleden te Heythuysen op 7 juli 1904, zoon van Jacob Gubbels en Anna Engels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina