Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Elizabeth Theunen, landbouwster, geboren te Neeritter-Beersel op 11 september 1779, overleden aldaar op 4 februari 1819, dochter van Antoine Theunen en Marie Severs.


Zij is getrouwd te Neeritter op 17 februari 1806 met
Hendrik Verwijlen, landbouwer, geboren te Neeritter op 14 augustus 1777, zoon van Gertrudis Verwijlen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 16 augustus 1820 met Helena de Hing, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1785, dochter van Theodorus Dehing en Johanna Maria Moonen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina